HJÆLPSOMHED - SIKKERHED - KOMPETENCE

Din sikkerhed ved arrangementer

Sikkerhed – hjælpsomhed – kompetence er nøgleordene ved større arrangementer/events hvor der er mange deltagere / tilskuere tilstede.

Rescue-Safe tilbyder alt fra enkelte førstehjælpsvagter til komplette førstehjælps- og nødbehandlerstationer ved arrangementer.

Det er ofte et krav ved sportsarrangementer og events at der er et ambulanceberedskab tilstede. Vi tilbyder både standard ambulancer og nødbehandler teams. Vi kan opsætte mindre skade klinikker, der alle arbejder tæt sammen med regionens præ hospitale koordinering (AMK)

Alle vores vagter er veluddannede og er klar til at yde en professionel hjælp på stedet.

Førstehjælp/Nødbehandler

Der ligger meget planlægning og koordinering af sikkerhed ved et stort arrangement. Rescue-Safe har stor kompetence indenfor nødbehandlere og førstehjælpere, uanset om det er til den lokale byfest eller til et stort koncertarrangement.

Det er altid et tillidsspørgsmål når nogen skal tage sig af sikkerheden og det kræver altid kompetente medarbejdere. Rescue-Safe har både medarbejdere der er uddannet og som ved hvordan man skal forholde sig under små og større hændelser. Vi har medarbejdere der tager ansvar hvis der skulle opstå en situation og som forstår at handle hurtigt og effektivt.

Vores hold af kvalificerede nødbehandlere er under løbende uddannelse fra korpsets egen læge og udvikler ligeledes de nødvendige kompetencer til at udføre den påkrævede behandling.

Luk menu