TRYGT - PRÆCIST - SIKKERT

Rescue-Safe’s flåde består af moderne veludstyrede ambulancer, velegnet og tilpasset specielt til formålet, at tilbyde en sikker, fleksibel og præcis transport.

​AMBULANCE OG SYGETRANSPORT:

Rescue-Safe har moderne ambulancer med det nyeste udstyr. Vi kører i Danmark, Norden samt hele Europa. Vi har et tæt samarbejde med både private og offentlige instanser omkring kørsel og sørger for sikker transport ved indlæggelse eller hjemsendelse.

Vi kan tilpasse transport efter individuelle behov eller anvisning fra læge/hospital. Vi råder over en meget veludrustet vognpark der bl.a består af

  • Intensive Ambulancer (ALS)
  • Senge / Kuvøse Ambulancer
  • Ambulancer (BLS)
  • Sygetransport til både liggende og til kørestole
  • Personvogne til siddende sygetransport

Liggende sygetransport

Rescue-Safe tilbyder liggende sygetransport både i Danmark og i udlandet. Professionelle reddere søger for transport af patienter til hospitaler. Der er ikke medicinsk udstyr med til akut behandling, men blot transport. Vores sygetransport har dog altid en akutkuffert med hvis der skulle opstå en situation der kræver brugen af denne. Alle vores sygetransporter er dog betjent af uddannet personale, som kan varetage situationen ved opståede problemer under turen. Vores liggende sygetransport kan blandt andet bruges til transport mellem hjem – sygehuse – privatklinikker – speciallæger og div. Genoptræningscentre.

Skulle uheldet være ude i udlandet kan Rescue-Safe sørge for transport til og fra lufthavne eller hjemkørsel i hele Europa.

Rescue-Safe giver gerne et uforpligtende tilbud på kørsel der er tilpasset individuelle behov og ønsker. Det sikre at vi kan yde en høj og personlig service, både i Danmark og i udlandet. Vi udfører også opgaver hvor den offentlige sygesikring ikke går ind og dækker ved almindelig sygetransport eller ambulancekørsel.

Rescue-Safe arbejder under dansk lovgivning:

  • Ambulancerne og tilhørende udstyr er opbygget og vedligeholdt efter Dansk standard DS/EN 1789:2 000 og DS/EN 1865:2 000
  • Ambulanceredderne er alle uddannet efter ambulancebekendtgørelsen på niveau 1, 2 eller 3 (Paramediciner)
  • Ambulancerne bemandes altid efter gældende lovgivning, hvilket sikrer kunderne en høj og professionel kvalitet af behandlingen.
  • Redderne har alle stort præhospital erfaring og er underlagt patientklagenævnet.

Intensive overførsler

Rescue-Safe har intensivambulancer i både øst- og vest Danmark. Vores specialuddannede personale står klar alle døgnets timer 365 dage om året. Ambulancerne er af en størrelse, så en hel sygehus seng / kuvøse kan transporteres sikkert frem. Vores ambulancer er desuden opbygget med teknisk udstyr, så de kan klare de fleste former for intensiv transport. Vi stiller altid med kompetente læger og sygeplejersker så opgaven udføres professionelt og patienten altid er i trygge hænder.

Luk menu